Persondata GDPR & Cookie politik

General info / GPDR
H.P. Larsen A/S forstår, at det er meget vigtigt at dine personoplysninger behandles på sikker måde, og vi er forpligtet til at overholde reglerne for beskyttelse og behandling af dine personoplysninger.
Af denne privatpolitik fremgår, hvordan H.P. Larsen A/S anvender dine personoplysninger, og hvilke foranstaltninger der er iværksat for at beskytte og behandle oplysningerne på en sikker måde.
Behandling af personoplysninger – opfyldelse af aftale/kontrakt i forbindelse med indgåelse af aftale om samarbejde med H.P. Larsen A/S (se kontaktoplysninger nedenfor) har du oplyst en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit/jeres navne
  • Dit/jeres arbejdsadresser
  • Dit/jeres e-mailadresser
  • Dit/jeres telefonnumre
  • Øvrige kontaktoplysninger

Vi behandler disse personoplysninger i forbindelse med vores samarbejde, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen – det vil sige udføre, kontrollere, dokumentere arbejdet (produkter/ydelser).

Hvordan anvender vi cookies?
Vores websider benytter cookies til at skelne mellem dig og andre brugere. De hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webside og sikre, at indholdet er relevant for dig. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi anvender cookies, kan du læse vores cookiepolitik.

Datasikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordninger og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene
blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi anvender tredjeparter til håndtering af data og har indgået databehandlingsaftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine oplysninger. Der kan ligeledes ske overdragelse af data til evt. direkte levering af produkter eller aftalt opgave. Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning. Kan ske til:

H.P. Larsen A/S
CVR- nr 37 28 73 69
E-mail: info@hplarsen.dk

Hvis der er fejl I vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne I et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller dataportabilitet, er du velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller skal vi begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Dine oplysninger vil blive slettet efter 5-10 år efter samarbejdets ophør, da vi er forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år jævnfør bogføringsloven og 10 år jævnfør krav om sikring og dokumentation af visse opgaver. Hvis du ønsker at klage over H.P. Larsen A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til datatilsynet, på adressen, Borgergade 25,5 – 1300 København, tlf. 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

General info / Cookie
Når du besøger vores website www.hplarsen.dk accepterer du at der indsendes oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Deaktivering af cookies.
Hvis du ikke accepterer vores brug af cookies på websiden, skal du deaktivere dem ved at følge vejledningen til din browser, der er beskrevet på http:// allaboutcookies.org. Det bedes bemærket, at brugen af nogle af funktionerne og tjenesterne på websiden muligvis ikke fungerer
så godt, hvis du deaktiverer cookies. Hvis organisationen, der afsætter cookie, tilbyder en automatisk deaktiveringsfunktion med hensyn til cookies, skriver du navnet på den pågældende organisation nedenfor og typen af cookies den afsætter med link til dens automatiske deaktiveringsfunktion. I alle andre tilfælde skriver vi navnene på de cookies og deres kilde på ikrafttrædelsestidspunktet for denne cookiepolitik, så du nemt kan identificere og deaktivere dem, hvis du ønsker det, via din browser. Nogle browsere giver dig også mulighed for at gøre opmærksom på, at du ikke ønsker, at din færden på internettet og din browsing-aktivitet bliver stoppet. Deaktivering af sporing kan påvirke brugen af og tjenesterne på websiden.

Hvad er cookies.
Cookies er tekstfiler, der indeholder små mængder oplysninger, der downloades til din enhed, når du besøger en hjemmeside. Cookies bliver derefter sendt tilbage til det oprindelige webdomæne ved dine tilbagevendende besøg på det pågældende domæne. De fleste hjemmesider indeholder elementer fra adskillige webdomæner. Så når du besøger websiden, kan din browser modtage cookies på tværs af forskellige websider.
Cookies er brugbare, fordi de gør det muligt for en webside at genkende brugerens enhed. Cookies gør det muligt at navigere effektivt mellem sider, huske favoritter og generelt forbedre brugeroplevelsen. De kan også anvendes til at skræddersy annoncer og indhold til dine interesser ved at spore dine browsing-aktiviteter på tværs af forskellige websider. Session cookies bliver automatisk slettet, når din browser lukkes, hvorimod persistens cookies forbliver på din enhed, efter browseren er lukket ( f.eks for at huske dine brugerpræferencer ved dine tilbagevendende besøg på en webside).
H.P. Larsen A/S bruger cookies – website www.hplarsen.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der I varierende omfang kan omfatte: Denne hjemmeside burger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som er indsamlet fra din brug at tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre brugers oplevelse mere effektiv. Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.
Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra cookiedeklarationen på vores hjemmeside.
Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores privatpolitik. Cookiepolitikken dækker ikke tredjeparts websider. Det bedes bemærket at denne cookiepolitik ikke finder anvendelse på, og vi er ikke ansvarlige for, privatlivspolitikker på tredjeparters websider, der kan være forbundet til vores webside.

Ændringer af cookie politikken.
Vi opdaterer løbende denne cookie politik, og vi vil opfordre dig til at læse politikken fra tid til anden for at holde dig informeret om, hvordan vi anvender cookies. Denne politiker sidst opdateret i marts 2019.

Kontakt os for tilbud

Indtast koden her

: *