Vi tilbyder

Kvalitet og troværdig kundekontakt
Med udgangspunkt fra vores hjemadresse på Skibsvej i Jyllinge løser vi alle tømmer- og snedkeropgaver i Nordsjælland – både for private og i erhvervsmæssige sammenhæng.

Går du drømme om en ny sydvendt solterrasse eller en tilbygning? Trænger vinduerne til at blive skiftet, eller er det hele huset, som skal have en gennemgående renovering?

Vi ved, hvordan vi skal realisere dine drømme. Ingen opgaver er for små – ingen er for store. Og du kan være sikker på, at du får det, som du ønsker det. Kvalitet og din tilfredshed er centralt for os, og det er en selvfølgelig, at vi vender følger op efter opgaven for at garantere os, at alt er, som det skal være.

Vores tømrere og snedkere er naturligvis alle uddannet, og netop vores to snedkere for at lov at være snedkere i størst mulig omfang – ganske enkelt fordi vi tror på, at de med deres præcision kan det bedste produkt til dig.

Erhvervskunder får grundig service
Samme faglige håndværksmæssige stolthed og grundighed har vi, når det gælder erhvervskunder. Vi laver alt fra tagudskiftninger og lejlighedsrenoveringer til døre- og vinduesudskifter. Men vi har også erfaring med hovedentrepriser.

Som erhvervskunder kan du forvente et kvalitetsprodukt leveret til tiden og tæt kontakt igennem hele byggeriet.

Kontakt os for tilbud