Tagudskiftning

Et tag er ikke bare et tag. Danmark er velsignet og til tider forbandet af et meget omskifteligt vejr. Vejr som slider på dit tag.

Tagets primære funktion er naturligvis at sikre, at hverken vand eller fugt trænger ind. Men tag, som er 40-50 år gamle, er ofte så medtaget, er det kræver en tagudskiftning.

Bliver det ikke skiftet, risikerer du, at der kommer vand- og fugtskader, ligesom et utæt og dårligt isoleret tag, kan blive dyrt på lang sigt. Til gengæld vil et nyt og veloverisoleret tag betyde, at varmeregningen falder og indemiljøet optimeres.

Vi vil gerne hjælpe dig på rette vej
Hos HP Larsen ved vi, hvordan man laver tagudskiftning. Vi har prøvet det mange gange før i Roskilde, Jyllinge og generelt over hele Nordsjælland. Vi ved også, at det kan svært at vælge, hvilket tag som erstatte det gamle. Skal det være tegl, skifer eller måske beton?

Du kan selvfølgelig spørge en bekendt eller genboen – men hvorfor ikke få kompetent rådgivning fra en med uddannelse og erfaring inden for området.

Kontakt os, få en uforpligtende snak med vores bygningskonstruktør Christian, som kan fortælle dig om mulighederne og rådgive dig. Er du stadig interesseret efter den snak, kan du forvente, at vores kompetente tømrere vil isolere dit tag omhyggeligt, før de skifter dit tag

Kontakt os for tilbud